ANBEFALINGER

“Jeg kontaktede Bettina, fordi jeg havde svær angst og oplevede at blive ked af det, få hjertebanken, have en dyb følelse af ikke at være god nok og manglede appetit. Jeg startede et forløb med seks behandlinger, hvor jeg både fik massage og akupunktur. Behandlingerne har gjort, at jeg har oplevet kæmpe forandringer i mit liv. Jeg har blandt andet fået mit professionelle filter tilbage, så jeg igen kan arbejde normalt. Jeg kan igen spise, og jeg kan se og mærke forskel på min krop i form af mindre væske og mindre trang til søde sager. Endvidere er jeg blevet langt bedre til at gribe fat om mig selv og gøre, hvad jeg har brug for, hvis min angst blusser op. For at vedligeholde min store fremgang får jeg nu behandlinger en gang hver anden måned, og jeg ved, at jeg altid kan kontakte Bettina, hvis jeg har brug for at få tid hos hende lidt hurtigere.”
Nicole, 25 år
“Efter at have fået kræft i 2017, og været i kemo-behandling i ni måneder, fik jeg en meget øm og træt krop. Det troede jeg, at jeg var nødt til at leve med, men hørte så om Bettina Mariagers behandlinger gennem min hustru og datter. Bettina mente, at hun kunne hjælpe, og jeg tænkte, at det var et forsøg værd. Allerede efter første behandling kunne jeg virkelig mærke stor fremskridt. Jeg har fået seks behandlinger i alt, og jeg føler mig nu som et nyt menneske! Behandlingen hedder Reset din krop, dit sind og sjæl med TBZ-akupunktur, og jeg må sige, at Bettina Mariager virkelig er et besøg værd."
Gert Gundelund, 65 år
"Efter blot tre behandlinger for AMD hos Bettina, har jeg oplevet en stor forbedring af mit syn. En sygeplejerske har også konstateret, at mit syn er blevet bedre på begge øjne. Alting ude i det fri er blevet meget klarer nu. Fjernsynet og undertekster læser jeg på afstand og ser tydeligere. Mit syn har været påvirket i fem år, så det er vidunderligt, at jeg nu kan se detaljer og læse igen. Jeg giver Bettina mine varmeste anbefalinger."
Rosa Hansen, 79 år
“Jeg havde egentlig besluttet mig for at stoppe med at arbejde efter et kræftforløb i 2020, hvor jeg har kæmpet for at komme tilbage på fuld tid igen, uden større held. Jeg har fået massage hos Bettina gennem flere år, og da hun fortalte om sin nye uddannelse, sagde jeg straks ja (for hvad havde jeg at miste). Nu, efter et halvt år med intensive behandlinger, kan jeg endelig kende mig selv igen, og jeg har fået mod på at blive på arbejdsmarkedet nogle år endnu. Dog med en større bevidsthed om at passe bedre på mig selv, som Bettina har rådet mig til. Så inden du giver op, så prøv behandling hos Bettina. Hun har reddet mit liv - Tak for dig! "
Mette, 52 år